Takrenner

Vi utfører det meste innen blikkenslagerfaget. Skal du ha lagt om takrenner? Da vil vi anbefale takrenner i aluminium fra Grøvik Verk AS. Grøvikrenna i aluminium var en av de første takrennene som kom ferdig fra fabrikk og bedriften ble etablert i 1956. Siden den gang har Grøvikrenna levert over 38 millioner meter og markedsundersøkelser viser at deres aller første aluminiumsrenner er like gode i dag som i 1956. Vårt firma har montert og levert takrenner fra Grøvik Verk i over 20 år og vi leverer 1000` vis av meter hvert eneste år. Vi har enda tilgode å få reklamasjon på disse rennene. En

annen ting er at disse takrennene er Norskprodusert. Fabrikken ligger på vår værharde vestkyst - nemlig lokalisert nord for Ørsta på Sunnmøre. Noe mer værhardt strøk i Norge kan vel vanskelig tenkes. Aluminium er det beste materialvalget her.


Les mer på GrøvikVerk nettsider

Grøvik takrenner i aluminium

Grøvikrenna leveres lakkert i fargene sort , hvit , rød og ubehandlet blank som lagervare hos oss. Andre farger kan bestilles. Den leveres lakkert - for fargens skyld. Aluminium trenger som kjent ingen slik beskyttelse, da dette materialet selv bygger opp et beskyttende oksydbelegg mot korrosjon. Ved kutting av renne og rør eller andre mekaniske skader "reparerer" m.a.o Grøvikrenna seg selv.

Pris? Takket være rasjonelle produksjonsmetoder er Grøvikrenna blitt et forbrukervennlig kvalitetsprodukt - også prismessig. Ta kontakt med oss og vi regner ut en pris for Dem - enten ferdig montert eller levering. De blir garantert fornøyd.


Vi selger og /eventuelt monterer selvfølgelig også andre typer takrenner som f.eks lakkerte stålrenner i mange farger , Rheinzinkrenner, kobberrenner, aluzinkrenner og galvaniserte takrenner. Hør med oss om tilbud.