top of page

Kontakt

Send en melding

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Navn*

Adresse*

Telefon*

E -postadresse*

Melding*

Høyden Tynnplate ble etablert i 1980. Firmaet har mange års erfaring og mange faste kunder. Leder innehar svennebrev innen faget. Vi er lokalisert i Moss og har Østfold og søndre del av Akershus som arbeidsfelt. Vi har en moderne maskinpark og en meget rasjonell knekkelinje for effektiv produksjon av store kvanta beslag.

Trenger du større kvanta beslag for henting og har en tilhenger? Kom til oss med tilhengeren og vi bruker den som " arbeidsbord " og legger beslagene direkte på hengeren etter hvert som vi knekker beslagene. Når de er ferdige er det bare for deg å koble på hengeren og kjør. Effektivt og greit ! Vi har en stor parkering med lett tilgjengelighet. Kjør til døren for henting av varer.

For å komme i kontakt med oss - fyll ut dine kontaktopplysninger  og vi tar kontakt m​ed deg på telefon eller e-post. Beskriv gjerne i skjemaet hva oppdraget gjelder.


Har du vært i kontakt med oss tidligere ? Fått utført oppdrag eller handlet av oss? Ble du fornøyd med det vi utførte?

Vi setter pris på tilbakemelding. Alltid hyggelig med positive meldinger og negative tilbakemeldinger prøver vi å lære av. Legg gjerne igjen kommentar her eller du kan legge inn kommentar på våre Googlesider . Ros eller ris.

Ta kontakt!

Adresse

Krapfossveien 6

1597 Moss

Arbeidstider

Man–tors: 07.00-15.00
Fredag : 07.00- 13.00
Lør - Søn: Stengt

kart
bottom of page