top of page

Pipebeslag og luftehatter

Pipebeslag og luftehatter lages  etter mål. Alle blir laget for å passe til akkurat ditt tak. Både når det gjelder vinkel på taket og størrelser. Men også farger som matcher så langt råd er takets farge. Ta gjerne mål selv og du kan få bistand  med veiledning om måltaging og montasje. Som regel så lages da både pipebeslag og luftehatter slik at det er relativt enkelt for deg å montere selv. Ønsker du i stedet bistand med  måltaging eller montasje så kan det  selvfølgelig også ordnes såfremt det er kapasitet til det

Pipebeslag

Høyden Tynnplate påtar seg  tillaging og eventuelt montasje av pipebeslag i mange varianter for de fleste typer tak. Mange forskjellige farger og materialer å velge blant selv om de fleste blir utført i sort plastbelagt lærpreget stål. Her er det valgt SSAB Greencoat silver metallic da takstein var betonggrå. Ta kontakt  enten du ønsker bistand med  alt av måltaging, tillaging og montasje. Eller om du ønsker kun tillaging og du tar mål og monterer selv. Mange pipebeslag har blitt laget med veiledning om måltaging og montasje. 

pipebeslag
luftehatt

Luftehatter

Høyden Tynnplate lager luftehatter i mange varianter og størrelser. Både med og uten fotbeslag. Luftehatter med og uten soilrør for lufting av kloakk. Alle luftehatter lages for å passe akkurat til ditt tak uansett om det er takstein, papp eller takplater. Ta kontakt hvis du har behov for å skifte ut den gamle luftehatten. Eller om du har bygget på eller nytt og trenger en luftehatt. Så kan det ordnes.

bottom of page